Klippekort

Køb et klippekort

og træn når du har lyst

Få adgang til fitness-centeret med klippekort

1 eller 10 turs klippekort *


Priser:  1 klip = 50 kr.  eller  10 klip = 400 kr.


HVORDAN køber/bestiller jeg et klippe kort?
Man skriver en besked til 27 25 64 42 (Mette Bendix) om hvilket klippekort man ønsker at købe med info om navn, fødselsdato og mobilnummer. Man overfører pengene på mobilpay til: ”93649” med sit navn i kommentar feltet. Sender et screenshot af betalingen til Mette – herefter bliver den personlige kode tilsendt, og man kan nu træne når man har lyst, der er ingen tidsbegrænsning på hvornår klippene skal være brugt. Og vi anbefaler derfor at man køber klippekortet i god tid, således at man ikke er afhængig af at modtage koden indenfor ganske kort tid – der vil være lidt responstid.


Hvordan virker det/kommer jeg ind?
Når du har modtaget din kode kan du træne når du har lyst. Koden er registreret til at virke det antal gange som er købt og registrerer og tæller automatisk ned, hver gang koden benyttes.


Koden tastes på panelet til højre for døren; tryk kode og afslut med at trykke på ENT. Knappen og døren vil låse op.


*Man køber en personlig kode som kan anvendes når du har tid og lyst. Koden virker det antal gange der er købt til – og ikke som heldags indgang, hvilket betyder at man ikke lige kan gå ud på eksempelvis på toilet o så komme ind igen uden at den trækker endnu et ”klip”.


Bemærk at brug af fitness center er på eget ansvar og der vil ikke være nogen introduktion eller lignende. Desuden er reglerne gældende som ved almindeligt abonnement. Læs regler og handelsbetingelserne. Man bliver gjort ansvarlig for evt. misbrug eller ødelagte genstande (fitnesscenteret er videoovervåget).Udstyr

 

Her kan du se, hvilket udstyr du kan forvente at møde i motionscenteret.

 

Du kan se de enkelte maskiner her

 

Hvis du har spørgsmål til maskinerne, så er du velkommmen til at kontakte Erhard Frederiksen.