Om os

Fitness centeret er bemandet første mandag i hver måned fra kl. 18.30-20.30.
Her vil det
være mulighed for at besøge og se fitness centeret og få svar på dine spørgsmål. Her kan du også få lavet en screening til træningsprogram samt vejning.


Du kan også skrive til fitness@enstedhallen.dk for aftale udenfor dette tidsrum.

 


Et sted for alle, uanset alder, krop, evner og mål

Vi har lagt fokus på at kunne mere end et almindeligt fitness-center, der er fysioterapeut tilknyttet for genoptrænings forløb, specielle udvalgte maskiner til brug for handicappede og folk med reduceret bevægelighed, således at træning kan dække alle behov. Maskinerne er også velegnet til seniorer, der har brug for mere stabilitet i træningen. Fitness-centeret vil naturligvis desuden indeholde alt hvad et moderne fitness-center har brug for, med lækkert område til frivægts træning samt en bred vifte af standard maskiner. Alt dette for at skabe et sted for alle, uanset alder, krop, evner og mål.

 

Et hold af frivillige vil drive og vejlede i centeret. Vores instruktører har alle gennemgået en fitness uddannelse og enkelte har yderligere uddannelse således at vi kan tilbyde at lave individuelle programmer og løsninger til vores brugere. Et sted med fællesskab på tværs. Til glæde og gavn for os alle.