HUR Maskiner

Motion og Styrke

SKUB OP-TRÆK NED

Dobbelt-funktion Skub op / træk ned - maskinen giver målrettet træning af skulder- og rygmuskler. Denne maskine er med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, instiller sig efter din højde og målte styrke og derudover giver mulighed for træningsregistrering.

Personligt program + træning

 

Det er muligt at tilkøbe et personligt program.

 

Udvalgte instruktører er uddannet i at tilpasse og lave programmer.

Man tilmelder/ tilkøber programlægning via conventus og kontakter efterfølgende instruktør for aftale om tid. Herefter mødes man i centeret og taler om mål, behov og begrænsninger, programmet udarbejdes herefter af instruktør og man mødes efterfølgende for gennemgang og udlevering af programmet. Her kan man under første gennemgang også tilpasse yderligere hvis der skulle være ønske om tilrettelser.

 

Der kan købes større program pakker jvf abonnements oversigten hvor man vil kunne få justeret programmet over 6 mdr samt træne med instruktør for at se om det går som planlagt.

 

Du kan kontakt instruktørerne på mobil: 54554820 eller på fitness@enstedhallen.dk

Mere om vores

Instruktører

 

(her kommer en oversigt over instruktører med info om dem, beskrivelse af tilbud, samt billeder) når de er endeligt fastlagt hvem de er samt de har givet mig deres person info og få taget billede.

RO-maskine

Maskinen er bygget til træning af ryg, nakke og arme. Denne maskine er med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, instiller sig efter din højde og målte styrke og derudover giver mulighed for træningsregistrering.

RYG og MAVE

Maskinen er designet til at træne ryg og mavemusklerne, hvor det er muligt at ændre højden på armen. Denne maskine er med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, instiller sig efter din højde og målte styrke og derudover giver mulighed for træningsregistrering.

KNÆ STRÆK-BØJ

Maskinen er specielt designet til at træne strække og bøjning af benene. Denne maskine er med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, instiller sig efter din højde og målte styrke og derudover giver mulighed for træningsregistrering.

TRÆK og TRYK MASKINE

Dobbelt maskine som er mårettet mod træning af skulder og ryg muskler.

Maskine er forsynet med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, husker dit træningsprogram med belastninger og hvor ofte øvelserne skal laves.

VRIDE MASKINE

Maskinen er specielt desinget til at træne alle de vigtigste trunkrotationsmuskler (skulder-, ryg- og mavemuskler). I denne model roterer benene og bagdelen bliver fastgjort. Twist er udstyret med intervalbegrænsere. Maskine er forsynet med Smart Touch funktion, der gør det muligt at maskinen, blot ved at scanne dit armbånd, husker dit træningsprogram med belastninger og hvor ofte øvelserne skal laves.