ErgoTrainer

Forestil dig at du kan reducere din vægt med op til 85 kg, bare ved at trykke på en knap. Det kan faktisk lade sig gøre ved en Ergo Trainer.

Ergo Trainer

- effektiv genoptræning med vægaflastning

 

Vægtaflastningssystem til brug for gangtræning og rehabilitering. Systemet giver brugeren mulighed for en effektiv og sikker genoptræning af gangfunktionen. Det giver instruktør eller plejer frie hænder og mere fokus på patienten. Patienten kan vægtaflastes med op til 85 kg.

Ergo Trainer er egnet til alle der har behov for støtte under træningen og som gerne vil hurtigere i gang med træne. Det kan være alle fra sportspersonen der skal genoptræne efter en knæoperation til den overvægtige.

Vejen til selvhjulpenhed

- Ergo Trainer fra Ergolet

 

Tænk at du som kørestolsbruger som til dagligt er bundet til en kørestol, nu kan komme op at løbe/gå på et løbebånd, stå på en steppemaskine, cykle eller bruge en af de andre træningsmaskiner.

Alt dette er muligt fordi Ergo Trainer aflaster din vægt med op til 85 kg og den sikre også at du ikke falder.


Tænk at du som er blevet delvis lam af blodprop, kan starte på intensiv genoptræning, med en Ergo Trainer, som aflaster din vægt op til 85 kg og holder dig oprejst og sikrer at du ikke falder.

Ensted Motion og Fitness


Ensted Motion Fitness har en unik samling af udstyr til både almindelig fitness og specielle maskiner til genoptræning.


I videoen kan du se nogle af de tilbud og maskiner som Ensted Motion og Fitness tilbyder.


Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på fitness@enstedhallen.dk