Genaabning

Ensted Idrætsanlæg  |  Skolegade 10  | 6200 Aabenraa

fitness@enstedhallen.dk

 

Vedr. tilmelding & Renggøring i ferieperioden
 
 

I perioden uge 27 til og med uge 31 vil der kun  være rengøringsvagter på uvilkårlige tidspunkter


Har du brug for hjælp med tilmelding, oprettelse, intro eller lignende, skal man skrive til fitness@enstedhallen.dk eller sms 27256442 for nærmere aftale.


Genåbning af Ensted Motion og Fitness Center

 


Det er med glæde at vi kan genåbne vores fitness center fra på torsdag d. 11/6 kl. 8 (om morgenen). Dog med hensyntagen til retningslinjer fra sundhedsstyrelsen og kultur ministeriet. (se nye adfærdsregler, tiltag og restriktioner gældende for vores fitness center længere nede)

Vi er nu ved at gøre det hele rent og flytte lidt rundt, således at vi kan overholde myndighedernes vejledning til genåbning af Fitness, og er derfor først klar til åbning på torsdag.


Vedrørende abonnement/forlængelse: abonnementer forlænges fra lukningen d. 18/3 til åbningen d. 11/6 = 3 mdr. Dette sker automatisk således at næste opkrævning forskydes 3 mdr.*

 • Hvis man er i særlig risiko gruppe og dermed ikke ønsker sit abonnement opstartet nu, skal man kontakte Mette på fitness@enstedhallen.dk, herved kan aftales yderligere udskydelse af abonnement indtil ophørt risiko. Yderligere udskydelse er kun gældende for mennesker i særlig risiko gruppe.

 

I forhold til at åbne vores fitness center vil gældende regler, adfærds vejledning og restriktioner være gældende:

 • Der må maksimalt være 44 personer i lokalet.
 • Der skal sprittes hænder inden indgang til fitness.
 • Man skal af spritte alle kontaktflader af, inden og efter brug.
 • Sprit hænder løbende. Der er mange håndsprit stationer på væggene og i lokalet.
 • Hold afstand og tag hensyn til andre brugere.
 • Medbring gerne håndklæde til minimering af kontaktflader.
 • Der vil blive udført grundigere rengøring/af-spritning (af os) minimum en gang dagligt.
 • Følg generelt alle CORONA råd, vedrørende hygiejne, afstand, hensyntagen til andre og ikke mindst ”bliv hjemme hvis du er dårlig eller udviser symptomer på COVID-19 eller dine nærmeste gør det”.
 • Træningsmåtter vil være fjernet og kan derfor ikke benyttes i den kommende periode. Medbring egen måtte ved behov.
 • Romaskiner, mavebænk og rygbænk er flyttet midlertidigt ind i multisalen og døren vil være åben derind til, således at man kan holde mere afstand.
 • Træn effektivt og kort, hermed begrænses smitterisiko.
 • ”Socialt ophold” er ikke tilladt.

 


Vi glæder os til at se Jer – og håber at I vil hjælpe med at efterleve ovenstående, så alle får en god oplevelse og vi kan få lov til at fortsætte vores træning J

 


De bedste hilsener

Ensted motion & fitness

EIA

Pressemeddelelse


Ensted Motion og Fitness tilbyder en sikker opstart i motionscenteret for alle seniorer og handicappede. Du kan derfor hver tirsdag og torsdag fra den 8. september og 10 uger frem, møde op i centeret, hvor du vil blive hjulpet godt i gang.


Ensted Motion og Fitness åbnede dørene i februar 2019, med det mål at lave et unikt fitnesscenter, hvor vedligeholdende træning og genoptræning skulle være i højsæde. Med hjælp fra fonde og virksomheder er det lykkes at lave et unikt genoptræningscenter. Nu vil fitnesscenteret med projektet Sikker start efter Covid-19 genåbning skabe gode betingelser for en god og sikker træning på trods af Covid-19.


Projektet som er støttet af midler fra §18 midler fra Aabenraa kommune består overordnet set af:
• Gratis vejledning af professionel fysioterapeut
• Mulighed for at træne sammen med andre seniorer.
• Gratis visir, maske for mund og næse samt engangshandsker
• Ekstra rengøring inden træningGratis vejledning af fysioterapeut
Projektet er bl.a. et samarbejde med den professionelle fysioterapeut Alice Vigen fra Klinik for Fysioterapi i Tinglev & Stubbæk. Hun vil være at finde i fitnesscentret til gratis råd og vejledning i på flg. tidspunkter:

- Tirsdage fra kl. 10 til 11
- Torsdage fra kl. 8:30 til 9:30
- Torsdage fra kl. 15 til 16


Seniorerhold og Fitness venner
Ensted Motion og Fitness samarbejder også med Bevæg dig for livet senior og træning & forebyggelse i Aabenraa kommune, med henblik på at lave en god overgang fra borgeres kommunale træningsforløb til fitnesscenteret. I den forbindelse er der samlet et team af frivillige Fitnessvenner, som vil byde dig velkomme, vise dig rundt og præsentere dig for de 2 seniorhold, som du har mulighed for at træne sammen med. Fitness vennerne og seniorholdene er i centeret hver tirsdag og torsdag på flg. tidspunkter.

- Hold 1: tirsdage og torsdage fra kl. 8:30 til 9:30
- Hold 2: tirsdage og torsdage fra kl. 10-11. 


Løb på et løbebånd - selv om du ikke kan gå
For kørestolsbrugere er der lifte i loftet så brugeren kan forflyttes ind i maskinerne og for de brugere som skal have vægt-aflastning, kan dette gøres med en Ergotræner. Med Ergotræneren er det muligt at løbe på et løbebånd, selv om brugeren normalt ikke kan stå på benene.


Elektroniske fitness maskiner
For at gøre det nemt, er mange af maskinerne elektroniske, så du er fri for at huske indstillinger af sæder eller belastning på maskinerne.
Med hjælp fra den professionelle fysioterapeut får du hjælp til lave et samlet program, som gemmes på et armbånd. Programmet indeholder alle indstillinger af maskinerne, både hvad angår fysisk indstilling af sæde og arme samt belastning og hvor ofte øvelsen skal laves.


Andet
Projektet er et samarbejde mellem ParaSport Aabenraa, Ensted Idrætsforenings senior afdelingen og Ensted Motion og Fitness samt Fysioterapeut Alice Vigen.

Yderligere informationer:
Ønskes der yderligere oplysninger om projektet, er I velkomne til at kontakte Erhard Frederiksen på mobil tlf. 26 37 99 50 e-mail: erhard@netfiber.dk eller selv at finde oplysninger på hjemmesiden www.enstedif.dk.

Kontaktinfo:


Ensted Idrætsanlæg | Skolegade 10

| Stubbæk | 6200 Aabenraa

Mail: fitness@enstedhallen.dk

Åbningstider i Motionscentret


Alle ugens dage fra 05-24