Priser og Info

Ensted Idrætsanlæg  |  Skolegade 10  | 6200 Aabenraa

fitness@enstedhallen.dk

 

Senior

Genoptræning

Handicap

Generel info og muligheder

 

Motionscenteret er indrettet med særlig tanke på at det kan tilbyde træning til folk der typisk ikke har mulighed for at komme i fitness-centre. Der er særlige maskiner og hjælpemidler der gør at kørestolsbrugere, lammede og andre med nedsat bevægelighed kan træne i særlige maskiner der aktiverer kroppen skånsomt.

Maskinerne er også konstrueret med særlige løftesystemer der kan transportere brugeren rundt. Motions centeret er derfor særdeles velegnet til seniorer der skal træne mere skånsomt samt til genoptræningsforløb efter sygdom eller operation.

Abonnementer

Senior 65+

samt handicap

(primær brug 9-15 hverdage)

Pris i kr.

1 mdr.

179,-

3 mdr.

449,-

6 mdr.

775,-

12 mdr.

1.500,-

Krav for indmeldelse

Indmeldelse chip

og intro

100 kr.

Genoptræningsprogram

Kontakt fysioterapi

for pris og tid

 

Klinik for Fysioterapi ApS

Stubbæk Skolegade 10, 6200 Åbenrå

Tlf: 74686424

Tilkøb - betaling via mobilpay på "93649"

Indmeldelse chip

og udvidet intro

 

150 kr.

Programmering af

smart touch (engangsbeløb)

400 kr.

Ergo trainer

HUR maskiner

Ergo trainer

 

Ergo trainer er specielt udviklet til folk med lammelser eller lidelser der ikke selv kan stå på benene, eller til folk efter en større skade/operation. Ergo traineren er en avanceret loftslifts sele, der aflaster og indstilles efter personen, således at personen selv kan stå, og dermed lave løbe/gå bevægelser på fx et løbebånd. Ergo traineren kan også placeres over udvalgte maskiner så disse også kan anvendes. Kørestols brugere vil kunne træne på lige fod med andre da ergo traineren / lofts lifte vil hjælpe dem rundt og aflaste dem.

 

Dele af fitness centeret har disse loftslifte til rådighed, især området med maskiner der er særligt velegnet til folk med nedsatte evner.

 

Se en videopræsentation her

HUR maskiner

 

I motionscenteret er der et område med HUR maskiner der er særligt udviklet til folk med nedsatte evner i bevægeligheden. Disse er i høj grad velegnet til genoptrænings forløb og til folk hvor bevægeligheden skal trænes skånsomt.

 

Maskinerne er tryklufts baseret og der er derfor indstillelig kontrolleret modstand, der er særlig skånsom for kroppen. HUR maskinerne har et avanceret styresystem og kan programmeres med smart touch således at indstillingerne er tilpasset den specifikke bruger. Træningen kan således også følges på hjemmesiden.

 

Smart touch armbånd og programmering tilkøbes separat. Instruktører eller fysioterapeut indstiller dette i samabejde med brugeren.

 

Se HUR-maskinerne her

Fysioterapi og træning

 

Vores lokale fysioterapi er tilknyttet vores fitness-center. Det er derfor muligt via dem at deltage i et genoptræningsforløb eller få lavet et træningsprogram der er tilpasset den nedsatte bevægeevne. Man kan få råd og vejledning af en fysioterapeut der vil være tilstede i centeret i udvalgte tidsrum. (se kalender for dage/tider). Kontakt vores fysioterapeut for forløb, priser, træning og spørgsmål:

 

Klinik for Fysioterapi ApS

Stubbæk Skolegade 10

6200 Aabenraa

Tlf: 74686424

 

*ved køb af program ved fysioterapeut skal der stadig tilkøbes fitness abonnement. Kun ved behandlings forløb med fysioterapeut hvor fysioterapeut medtager klient i centeret som led i behandlingen er det tilladt at være der uden abonnement.

Fysioterapi og træning

Kontaktinfo:


Ensted Idrætsanlæg | Skolegade 10

| Stubbæk | 6200 Aabenraa

Mail: fitness@enstedhallen.dk

Åbningstider i Motionscentret


Alle ugens dage fra 05-24